Wat kunnen wij voor u betekenen?

Er zijn diverse mogelijkheden!

Teambuilding of vergadering

Bent u met uw bedrijf op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit of wilt u een vergadering combineren met een actief dag zeilen met skûtsje Galamadammen! Onder begeleiding van onze bemanning ervaart u wat het is om samen met uw collega’s een schip van twintig meter te zeilen. Samenwerking en goede communicatie zijn hierbij essentieel. In samenwerking met hotel Galamadammen kunnen wij u een compleet verzorgde dag bezorgen beginnend in een van de mooie vergaderruimtes van het hotel. Vervolgens gaat u na de lunch het water op en wordt het zeilen op de Fluessen. Als gemeenschappelijke afsluiting kunt u met de hele groep genieten van een afsluitend drie-gangen diner.

Wedstrijden met uw medewerkers/relaties

Indien u met een grotere groep komt, kunnen wij voor u een skûtsje wedstrijd organiseren. Dit is een ideaal uitje als een personeelsuitje of een relatiedag. ‘s Ochtends begint de dag met het palaver waar u onder het genot van koffie met gebak wordt uitgelegd wat wedstrijdzeilen inhoudt. Vervolgens gaat u met elkaar de sportieve strijd aan op het water. Vooral bij veel wind is een wedstrijd zeilen met meerdere skûtsjes een spectaculaire aangelegenheid. Samenwerking is bij het wedstrijdzeilen een must! Na afloop van de wedstrijddag volgt het nakaarten over de wedstrijd bij een gemeenschappelijke barbecue waarna bij de prijsuitreiking de winnaars worden gehuldigd!

Zeildag met familie en vrienden

Bent u op zoek naar een leuke en gezellige buitenactiviteit met familie en vrienden? Kom dan een dag zeilen met skûtsje Galamadammen. Onder begeleiding van onze bemanning kan u genieten van het mooie Friese landschap. Halverwege zullen wij ook een van de pittoreske dorpjes zoals Heeg of Woudsend aanmeren. Waar u van een de lunch of een drankje kunt genieten op een van de mooie terrassen. Na deze korte uitstap op aan de wal gaan we weer terug het meer op en zullen wij u weer terugbrengen naar het vertrekpunt alwaar een gezamenlijke barbecue of diner de gezellige afsluiting van de dag zal zijn.

Zeilen zoals vroeger

Vroeger werden de skûtsjes als vrachtschepen gebruikt, mocht u geïnteresseerd zijn in hoe dat vroeger ging dan kunnen wij u dit laten herbeleven. Een dag lang gaat u zeilen zoals vroeger hierbij krijgt u de opdracht om zonder gebruik van de motor een vracht op te halen. Op alle plaatsen waar het niet bezeild is zult u het schip vooruit moeten bewegen door te bomen of jagen. Na het halen van de vracht gaan we de vracht weer lossen en na deze aflevering proosten we natuurlijk op de goede afloop. Als we ’s avonds weer terug in onze thuishaven zijn aangekomen wacht hier een traditioneel captainsdinner op ons.

Andere ideën?

Een combinatie van bovenstaande, aangevuld met uw eigen wensen is altijd bespreekbaar!

Zoals u ziet kunnen we vele leuke dingen aanbieden voor groepen vanaf 10 personen. Maar mocht u een ander idee hebben over of een combinatie van bovenstaande arrangementen willen dan kan dit natuurlijk altijd. Met een prijs vanaf €35,00 p.p. kunnen we de dag indelen naar uw wens.

Voor meer informatie:

Contact